Článek   22. 7. 2015 My nejsme Prazdroj a nevozíme tatranky

Co budí největší obavy zákazníků z přechodu na nový systém plánování dopravy? Zohlednění jejich jedinečných podmínek. Je to ale opravdu takový problém?
z 59 otázek
Zrušit filtr

Specifická logistika není překážka

Zákazníci na prezentaci aplikace Tasha říkají: Naše specifická logistika má takové množství výjimek, že je nikdo nikdy nedokáže podchytit; nejméně pak počítač.

Do jisté míry mají pravdu. Jen sám klient ví, co od rozvozů čeká a s čím vším musí při plánování počítat. Počítač je pouhý stroj, který udělá jen to, co mu nařídíte. Pokud tedy máte špatně stanovený čas závozu, počítač to vezme jako fakt a zakázku klidně obslouží i ve dvě ráno. Relevance vstupních dat a podmínek je proto velmi důležitá.

Teorie vs. praxe

V praxi se setkáváme s existencí obrovského množství podmínek, které omezují rozvoz. Nejčastěji se týkají času závozu. Většina z nich je ale spíš přáním než tvrdým omezením. Všechny nesrovnalosti se vyřeší během implementace, a to rekonstrukcí stávajícího rozvozu. Ve spojení s daty z GPS sledování jde o velmi silný nástroj.

Tasha pracuje při optimalizaci s mnoha parametry. I proto jsme schopni přizpůsobit se všem individuálním zadáním. Například u firem rozvážejících velkoobchodní zboží je zpravidla třeba řešit nejen objem, ale i hmotnost zboží. Kilo borůvek zabere méně místa než kilo toaletního papíru.

Pružnost řešení

Jelikož Tashu vyvíjíme, můžeme na přání našich zákazníků reagovat velmi pružně. S trochou nadsázky — neexistuje rozvozní problém, na který bychom neměli metr. Důležitá je součinnost a chuť pustit se i do zdánlivě těžko řešitelných úkolů. Společnými silami ale můžeme projekt posunout za hranice vašich očekávání. Odměnou vám bude uspokojení z dobře provedené práce, snížení dopravních nákladů a úspora času potřebného ke každodennímu plánování rozvozů.

Toto je naše pomoc vaší dopravě

Naše produkty